Cal Xec, el rebost del Pirineu Català

Embotits artesans de Camprodon (Girona)

Cal Xec

El rebost del Pirineu Català

Des de 1870 elaborant embotits a Camprodon

Controlem tot el procés de fabricació, des que rebem la carn fins que servim el client final. Per aquest motiu, cada dia estem més orgullosos de poder oferir allò que millor sabem fer: els nostres embotits.


Redacció Barcelona/Camprodón, 11 de juliol de 2023.

LA HISTÒRIA
L’any 1870, Francesc Majentí i Casals, el Xec, va obrir una botiga a la casa sota el Pont Nou. Era sabater. Durant el temps de la guerra francoprusiana, els francesos, que passaven força gana al seu país, venien a Camprodon a comprar aliments. El Xec els va vendre totes les llonganisses, botifarres i altres productes dels porcs que matava per a consum propi, i d’aquest fet va continuar fent matances de porcs. Així començà un dels establiments d’embotits amb més tradició del poble.

Actualment, CAL XEC s’ha adaptat als nous temps i sense renunciar a les màximes de qualitat i puresa oferim els nostres embotits tant a la nostra botiga online com a casa nostra, al mig de Camprodon.

ELS NOSTRES EMBOTITS
Tots els nostres productes són elaborats a la nostra fàbrica situada al mateix poble. Aquest fet ens permet controlar tot el procés de fabricació, des que rebem la carn fins que servim el client final. Per això cada dia estem més orgullosos de poder oferir el que millor sabem fer: els nostres embotits.

QUALITAT I PURESA
La característica principal dels embotits elaborats a CAL XEC de Camprodon és la utilització de només sal i pebre com a condiments bàsics. La sàvia barreja de les diverses carns de porc, l’ús racional de les espècies i l’art de guarir-los els aporten el seu sabor característic. Cap altre element, a part dels fongs, intervé per donar sabor a llonganisses, fuets, bulls i botifarres.
Tots aquests embotits elaborats es veuen afavorits durant el període de curació, que s’efectua de manera natural, sense presses, a Camprodon, on la puresa de l’aire, la temperatura i la humitat són idònies durant gairebé tot l’any.
El resultat de combinar unes matèries primeres molt seleccionades amb un procés d’elaboració acurat i l’ajuda d’unes condicions meteorològiques excel·lents per al procés natural de curació, fan que s’obtinguin uns productes immillorables.
Mimem cada peça com si fos única.


¿Saber-ne més?
CAL XEC
Horari: de dilluns a diumenge de 9h a 14h i de 15.30h a 20.30h
C.Isaac Albéniz, 1
Camprodon (Girona)
Telèfon: 972 740 084
CAL XEC, EL REBOST DEL PIRINEU CATALÀ

Qualitat i Puresa

MIMEM CADA PEÇA COM SI FOS ÚNICA

La característica principal dels embotits elaborats a CAL XEC de Camprodon és la utilització de només sal i pebre com a condiments bàsics. La sàvia barreja de les diverses carns de porc, l’ús racional de les espècies i l’art de guarir-los els aporten el seu sabor característic. Cap altre element, a part dels fongs, intervé per donar sabor a llonganisses, fuets, bulls i botifarres.
Tots aquests embotits elaborats es veuen afavorits durant el període de curació, que s’efectua de manera natural, sense presses, a Camprodon, on la puresa de l’aire, la temperatura i la humitat són idònies durant gairebé tot l’any.
El resultat de combinar unes matèries primeres molt seleccionades amb un procés d’elaboració acurat i l’ajuda d’unes condicions meteorològiques excel·lents per al procés natural de curació, fan que s’obtinguin uns productes immillorables.


CAL XEC, TENDA ONLINE

Excel·lència en embotits artesans

CAL XEC

embotits artesans a Camprodon