Alpines Les Feixes

Moianès Comarca Gourmet

excel·lents en llet i formatges de cabra – Les Feixes

La Núria i en Francesc de Les Feixes

Les Feixes: tradició i futur en formatge de cabra

La Núria i en Francesc van fundar Les Feixes a Moià el 2011, una granja de cabres Alpines que aposta per la ramaderia respectuosa i la producció de làctics frescos i formatges artesans. També organitzen visites guiades amb degustació.

Sabadell/Redacció Barcelona, 4 de setembre de 2025

Una història de canvi i passió
La granja Les Feixes, fundada l’any 2011 per la Núria i en Francesc a Moià, va néixer com una aposta valenta en plena crisi econòmica. Amb experiència prèvia en ramaderia lletera, van decidir centrar-se en la cria de cabres de raça Alpina, animals que avui formen un ramat d’un centenar d’exemplars. La seva filosofia es basa en el respecte: oferir més espai del que exigeix la normativa, mantenir els cabrits amb les mares i treballar sense pressa, buscant la qualitat per damunt de la quantitat.

Productes frescos i formatges artesans
Des de la seva lleteria, Les Feixes elaboren productes frescos amb llet pròpia: iogurts, mató, quefir, llet fresca i formatge fresc. També ofereixen formatges madurats de quallada làctica, com les “Llàgrimes d’estiu”, amb carbó vegetal, i “El Nu”, de sabor intens i textura untuosa. Tots ells compten amb el segell Formatge de Pastor/a, que garanteix l’origen del ramat i la producció sostenible i artesana. El control de qualitat comença al camp, amb les pastures del Moianès, que aporten als animals una alimentació equilibrada i, en conseqüència, una llet d’excel·lent qualitat.

Visites a la granja i compromís rural
Les Feixes no només produeixen, sinó que també comparteixen la seva manera de viure. Organitzen visites guiades per famílies i grups, amb la possibilitat d’afegir-hi tast de làctics i formatges. Els visitants descobreixen el dia a dia de la granja, coneixen les cabres i gaudeixen d’un entorn privilegiat. Les activitats es fan normalment en dissabtes, amb reserva prèvia, i els preus oscil·len entre 5 € i 15 € segons l’edat i si s’inclou degustació.
Amb la seva feina, Núria i Francesc defensen la ramaderia de proximitat, reivindiquen el paper del petit productor i aposten per mantenir viu el món rural. La seva granja és un exemple d’esforç, passió i autenticitat.


Saber-ne més?
📧 Comandes i informació: lleterialesfeixes@gmail.com
📱 Franc: +34 622 808 267 | Núria: +34 647 464 137
🌍 Web oficial
Horaris comandes:
Dilluns a divendres: 16h – 20h
Dissabtes: 10:30h – 13h | 17:30h – 20h
Diumenge: tancat
📸 Instagram alpineslesfeixes

Novetat! Reciclem els envasos.
llet de cabra les feixes


ENVASOS+TAPES RETORNABLES‼️

Podreu retornar els envasos a la vostra botiga habitual de compra i us abonaran 0,10 cèntims x envàs i tapa

Només heu de saber:

📌 Els envasos de vidre han d’estar nets i sense incrustacions.

📌 Recordeu guardar també la tapa.

📌 No s’abonaran envasos sense tapa o amb falta d’higiene.

Nosaltres ens encarregarem de recullir-los a la botiga, netejar-los i esterilitzar-los.

Moianès Comarca Gourmet

Vista de Moià

Moià Capital Gourmet

Moià i el Moianès paradís Gourmet. Petita, endreçada, la comarca del Moianès destaca pel pes signifi…
llet i formatge de Cabra Les Feixes

Alpines Les Feixes

La Núria i en Francesc van fundar Les Feixes a Moià el 2011, una granja de cabres Alpines que aposta…

Mas Vall-Llosana

Productors de black angus pura 100% ecològica. ”Som una petita i ferma família amb una explotació ra…

Cal Bou

A Cal Bou des de 1885, 5 generacions de forners, intentem que el pa de cada dia demostri un ofici, u…

Montbrú Formatges

Un projecte que s’inicia amb ramats de cabres pròpies i que va creixent i consolidant-se en el merca…

Pastisseria Àger

La nostra intenció era crear una pastisseria artesana d’autor on el producte fos de producció pròpia…