Vic Capital Gourmet
Sant Cacau porta l’univers de la xocolata a Vic
Raúl Cegarra (El Xocolater de Taradell), Sandra López i Genís González han obert Sant Cacau al carrer de la Riera de Vic. La nova botiga manté l’essència artesanal, amb productes de proximitat i el repte de produir la seva pròpia xocolata a partir de la llavor de cacau.
Sabadell/Redacció Barcelona, 2 d’octubre de 2025
Una nova etapa a Vic
Sant Cacau és la continuació natural d’El Xocolater de Taradell, després de 15 anys consolidant-se com a referent del cacau artesanal. El projecte va néixer arran d’un viatge a São Tomé, on van establir vincles amb productors locals i van reafirmar el seu compromís amb el comerç just i de proximitat.
Productes amb segell artesanal
A la botiga de Vic s’hi poden trobar els mateixos productes que a Taradell, excepte pastissos de moment. L’oferta inclou xocolates variades, creacions amb cacau i elaboracions artesanals que uneixen tradició i innovació, sempre amb ingredients seleccionats i un procés cuidat fins al detall.
El repte de fer la pròpia xocolata
Un dels objectius a curt termini és fabricar la seva pròpia xocolata a partir de la llavor de cacau. Això situaria Sant Cacau entre els pocs obradors a Catalunya que controlen tot el procés, des de la matèria primera fins al producte final, garantint autenticitat i qualitat diferencial.
Saber-ne més..
Sant Cacau
Carrer de la Riera, 11, 08500 Vic, Barcelona
Tel: 931 48 96 84
Horari: a partir de les 9:00h
Instagram: @elxocolaterdetaradell

Raúl Cegarra (El Xocolater de Taradell), Sandra López i Genís González comparteixen la passió pel món de la xocolata.
Vic Capital Gourmet





