Cap d’Urdet

Solsonès, Comarca Gourmet

excel·lents en bolets, tòfona i all negre- Cap d’Urdet

Cap d’Urdet, líders en bolets, tòfona i all negre amb més de 30 anys d’experiència

Urdet SL, amb seu a Sant Llorenç de Morunys, porta més de tres dècades elaborant conserves i preparats de bolets, tòfona i, més recentment, all negre. L’empresa aposta per productes de proximitat, saludables i respectuosos amb el medi ambient.

Sabadell/Redacció Barcelona, 3 de setembre de 2025

Una trajectòria consolidada
Amb més de 30 anys d’història, Urdet s’ha convertit en referent en el món de les conserves i preparats a base de bolets, tòfona, llegums i all negre. La seva filosofia es basa en la qualitat, la seguretat alimentària i el respecte pel medi ambient i les persones.

Productes estrella
*All negre: obtingut mitjançant un procés de fermentació natural, amb propietats antioxidants i beneficis per a la salut cardiovascular.
*Tòfona negra (Tuber melanosporum): la reina de l’alta cuina, amb aroma intensa i penetrant, ideal per a plats gurmet.
*Tòfona d’estiu (Tuber aestivum): més suau, perfecta per donar un toc especial a plats quotidians.

Especialitats gourmet
Urdet també ofereix salses trufades, elaborades artesanalment amb ingredients de primera qualitat, així com bolets silvestres en diferents formats (conserva, deshidratats i en farina). A més, completa la seva gamma amb olis infusionats i verdures escalivades.


>> Botiga i informació dels productes de Cap d’Urdet

Saber-ne més?
📍 C. Anselm Clavé 21, 25282 Sant Llorenç de Morunys (Lleida)
📞 (+34) 973 49 21 83
✉️ urdet@urdet.com
🌐 urdet.com
📸 Instagram @urdet

L’all negre a Cap d’Urdet
All Negre a Cap d'urdet

L’all negre és elaborat amb all morat mitjançant un llarg procés de fermentació controlada. És de sabor dolç amb lleugers tocs de bàlsam i regalèssia. De textura ferma i tova.
Durant el procés de fermentació, l’all es torna negre, el sabor se suavitza i l’aroma s’intensifica. Aquest procés produeix compostos bioactius, com la S-Alilcisteïna, que no es troba a l’all fresc. Aquests compostos tenen propietats antioxidants, antiinflamatòries, antibacterianes, i es creu que són responsables dels beneficis per a la salut de l’all negre.
Un dels principals beneficis de l’all negre és la capacitat per millorar la salut cardiovascular. Els estudis han demostrat que poden reduir la pressió arterial, millorar els nivells de colesterol i reduir el risc de malalties cardíaques.


>> Botiga i informació dels productes de Cap d’Urdet

Solsonès Comarca Gourmet

urdet-productos-gourmet-solsonès

Cap d’Urdet

Urdet SL, amb seu a Sant Llorenç de Morunys, porta més de tres dècades elaborant conserves i prepara…
Porcs de granja Godall Solsonès

Granja Godall

Granja Godall, situada al Solsonès, combina la tradició familiar amb processos artesanals per oferir…
Can Monegal Olius Solsonès carn ecològica

Cal Monegal

Cal Monegal, a Olius, produeix vedella ecològica des dels anys 70 i des del 2009 disposa de botiga p…
Monestir-arcada-El Miracle-Solsona

Formatgeria del Miracle

La Formatgeria del Miracle, ubicada al monestir del mateix nom al Solsonès, combina tradició, innova…
FAMÍLIA DPAGÈS PORC ECOLÒGIC

DPagès

DPagès és un projecte molt personal d’una parella de joves emprenedors del medi rural que recupera u…