El millor de la Gastronomia Catalana
El millor de la Gastronomia Catalana
la base d’una gran cuina sempre la trobarem en uns productes excel·lents i els seus grans elaboradors. (Santi Santamaria, primer Xef català a ser distingit amb 3 estrelles Michelin).
La gran base de la gastronomia del país
Sabadell/Redacció Barcelona, 25 d‘agost de 2025
EL MILLOR DE LA GASTRONOMIA CATALANA
>> 2025 l’any de Catalunya Regió Gastronòmica: enguany el nostre país és la primera regió europea escollida per mostrar el bo i millor del seu univers gastronòmic. És per això que des de la nostra editorial ens proposem donar la màxima visibilitat als que semblen ser els grans oblidats del sector: la gent que des del camp als obradors elaboreu uns productes excel·lents.
En format revista de luxe a tot color presentarem la GUIA GOURMENIALS “EXCEL·LENTS DE LA GASTRONOMIA CATALANA” que abastarà des dels Olis Verge Extra, als Formatges, passant per les Conserves, Delicatessen, Xocolates i Dolços, les Carns, Embotits i Xarcuteria i la Guia de Petits Hotels i Allotjaments rurals.
La Guia Gourmenials estarà disponible en format revista en paper, en revista electrònica i ePub (descarregable gratuïtament) i amb informació ampliada de cada establiment en aquest mateix portal web.
Alhora, de cada establiment i productes en farem promoció a les nostres xarxes socials de manera perllongada.
Saber-ne més?
https://www.instagram.com/gourmenials_cat
https://x.com/gourmenials_ca
Com hem fet la tria?
Una tria basada rigorosament en la Qualitat dels Elaboradors per donar com a resultat una Guia completa, exclusiva i útil, tant per als clients professionals com per als consumidors de productes gourmet. La selecció s’ha fet amb l’enquesta confidencial a més de 200 establiments del sector gourmet de Catalunya: carnisseries-xarcuteries, menjars preparats, restaurants i caterings, forns i pastisseries…
TERMINIS DE LA REVISTA & SHOWROOMS
INSCRIPCIONS
Del 1 de setembre al 10 d’octubre 2025
Reserves per a la Revista i els Showrooms
Us demanarem fotografies del vostre establiment i productes.
Podeu fer la reserva per assistir al Showroom com a expositor (voluntari)
COMPOSICIÓ
fins el 21 d’octubre de 2025
Maquetació de la Revista
Enviament de textos i fotografies per preparar la vostra maqueta; un cop fet us l’enviem per tal que la reviseu abans de l’OK definitiu.
REVISTA
5 de novembre de 2025
Distribució de la Revista
Enviament de la Revista a restaurants, hotels, allotjaments rurals, caterings, distribuidors, comerç gourmet i establiments seleccionats ( Clubs de golf, tenis, esportius, centres de wellness..) de Catalunya.
SHOWROOMS
24 de novembre a Sabadell, 20 de gener de 2026, Barcelona
Salons Professionals
Adreçat a establiments dels sectors HORECA i Comerç distribució de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.
La Guia Gourmenials Excel·lents



