Mas Vall-Llosana

Excel·lents de la Gastronomia Catalana

excel·lents en carn de vedella – Mas Vall-Llosana (Castellterçol)

Productors de black angus pura 100% ecològica

”Som una petita i ferma família amb una explotació ramadera, hereus d’una tradició que, com a quarta i cinquena generació de ramaders, seguim mantenint viva a Mas Vall-Llosana.”

Sabadell/Redacció Barcelona, 2 de juliol de 2025

El Mas Vall Llosana és la nostra llar i granja
És una petita explotació agrícola i ramadera, entre Castellterçol i Castellcir, i que compta amb una tradició de més de 100 anys.
De la nostra passió per la terra i la natura, hem creat el nostre projecte de carn ecològica, i us convidem a que ens conegueu millor.
Som una petita i ferma família amb una explotació ramadera, hereus d´una tradició que, com a quarta i cinquena generació de ramaders, seguim mantenint viva a Vall-Llosana.

Seguint el llegat dels nostres avantpassats
Hem portat a allò ecològic el llegat dels nostres avantpassats. Completem el cercle productiu, sembrant farratges i cereals a les nostres terres i recollint l’aliment per a tot el nostre bestiar.

Comptem amb unes vaques magnífiques que pasturen als nostres prats i boscos i que ens donen uns vedells sans que mamen fins als sis mesos. Després, passen als patis on viuen en llibertat amb altres vedells.
Especialitzats en raça BLACK ANGUS

Com treballem
Per a nosaltres hi ha tres elements bàsics per a una salut correcta de l’animal i una qualitat excepcional: l’alimentació, les instal·lacions i la millor qualitat de vida per al vedell.

Alimentació
Nosaltres mateixos fabriquem tot l’aliment pels nostres animals.
Creem diferents receptes de pinso adaptades a cada fase del seu creixement, assegurant una alimentació excepcional i amb un alt nivell de detall, tot elaborat amb cereals i farratges aromàtics 100% ECOLÒGICS recollits a la nostra finca. Això fa que els nostres animals tinguin una salut perfecta.

Granja
A la nostra masia comptem amb instal·lacions especialitzades per a la millor cura dels nostres vedells, on gaudeixen d’ àmplies zones de bosc on viuen en llibertat.

La cura
Seguint el llegat dels nostres avantpassats, seguim un model de ramaderia molt proper al que practicaven els nostres avis: una ramaderia propera i respectuosa. Seguint el curs natural, criem els nostres animals sense presses, respectant els seus ritmes i necessitats, i oferint-los un entorn sa, lliure i ecològic.

100% ECO
Apostem per una ramaderia i agricultura 100% ecològica. Tot el nostre procés de producció és ecològic: des de la llavor amb què cultivem els camps, fins a l’aliment dels nostres animals. Sobretot, sense utilitzar cap mena d’antibiòtics. Produïm una carn de vedella lliure de químics i antibiòtics.


>> Podeu comprar els productes de Mas Vall-Llosana online.

Saber-ne més?
>>
Mas Vall-Llosana- Vedella ecològica
>>
instagram.com/masvall_llosana

Black angus 100% ecològica

>> Podeu veure i comprar els productes de Mas Vall-Llosana online.

Últimes incorporacions a la Guia

Farinera La Segarra Molí sòl de terme

Farinera La Segarra

Fundada el 1953 a Maldà, Farinera La Segarra manté la filosofia familiar de proximitat i qualitat. A…
Nevaditos de Farinera Roca Agramunt

Roca Fariners

Roca Fariners és un molí tradicional especialitzat en cereals ecològics a Agramunt. Des de 1939 comb…
llet i formatge de Cabra Les Feixes

Alpines Les Feixes

La Núria i en Francesc van fundar Les Feixes a Moià el 2011, una granja de cabres Alpines que aposta…
Pernils Can Mateu Olot

Pernils Can Mateu

Amb més de cent anys d’història, Pernils Can Mateu continua fidel a l’artesania i la tradició, elabo…
urdet-productos-gourmet-solsonès

Cap d’Urdet

Urdet SL, amb seu a Sant Llorenç de Morunys, porta més de tres dècades elaborant conserves i prepara…
Porcs de granja Godall Solsonès

Granja Godall

Granja Godall, situada al Solsonès, combina la tradició familiar amb processos artesanals per oferir…