Són notícia
Una sola manera de fer
Des de la Garrotxa al Montsià, Porcs Casolnas Corominas-Gust de Garrotxa i Lacrima Olea Farga Mil·lenària són la prova que hi ha una única manera de fer per produir aliments excel·lents: el respecte a la terra i als animals.
Propostes i seleccions
Us proposem un seguit de productes o establiments gourmet
Amb un calibre a l’avantguarda de la innovació i un disseny únic, l’Oyster Perpetual Land-Dweller, l…
Des de 1982 Collverd és la referència en productes de l’ànec i experts en foie gras amb instal·lacio…
Amb un calibre a l’avantguarda de la innovació i un disseny únic, l’Oyster Perpetual Land-Dweller, l…
L’arròs de les dones de la terra del fang. Dones Arrosseres del Delta de l’Ebre SCCL, és un projecte…
Especialitzats en llonganisses selectes. En els Pirineus des de 1917, només utilitzem carn fresca de…
Mas Coromines de Begudà són artesans en la criança del porc en un doble sentit: una acurada selecció…
La Garrotxa gourmet. Pibernat és aquella cuina que respecta cada ingredient i no estalvia temps
a le…
Una recepta basada en la ratafia casolana que Pere Solé, en “Pere Xic”, fundador del Celler Farré de…
Un dels grans clàssics de la ratafia catalana, elaborada artesanalment seguint els mètodes tradicion…
Cafès Pont són experts cafeters que ofereix un producte de qualitat des dels seus inicis a Sabadell.…
Luxe i estil a Sabadell. Compromís amb l’essència joiera.Últimes tendències en joieria i rellotgeria…
Cuina moderna i creativa basada en productes de qualitat i de proximitat. La carta és flexible i com…