Farinera La Segarra

L’Urgell Comarca Gourmet

excel·lents en farines – Farinera La Segarra

Tres generacions donant vida a la farina de proximitat

Fundada el 1953 a Maldà, Farinera La Segarra manté la filosofia familiar de proximitat i qualitat. Amb el molí de pedra Lo Sòl de Terme elaboren farines convencionals i ecològiques, preservant nutrients i sabors, i treballen amb agricultors locals de la Vall del Corb i Ponent.

Sabadell/Redacció Barcelona, 8 de setembre de 2025

Tres generacions, la mateixa filosofia
Des del 1953, Farinera La Segarra elabora farines de qualitat amb arrel familiar i compromís amb el territori. La incorporació del molí de pedra Lo Sòl de Terme ha reforçat la seva aposta per la nutrició i la sostenibilitat. L’activitat està certificada pel CCPAE, garantint el valor ecològic dels seus productes.

El valor de la farina mòlta a la pedra
La mòlta amb pedres de sílex conserva el germen i el segó del gra, aportant vitamines, minerals i sabor autèntic al pa. Aquest procés lent i precís manté les propietats organolèptiques, convertint la farina en un ingredient clau per a pans de gran qualitat, com es feia antigament.

Un territori que inspira qualitat
Ubicada a Maldà, a l’Urgell, la farinera treballa amb cereals de proximitat conreats a la Vall del Corb i Ponent. El vincle amb agricultors locals permet obtenir un producte de quilòmetre zero i garantir traçabilitat. Per a Farinera La Segarra, elaborar farina vol dir també respectar la terra i la seva gent.


Saber +
📍 Ctra. Belianes, s/n, 25266 Maldà, L’Urgell
📞 973 33 00 56
✉️ info@farineralasegarra.com
👉 Instagram Farinera La Segarra
Web: Farinera La Segarra

Farines de la Farinera La Segarra
Pa fet amb farina de la Farinera La Segarra

Farina convencional
Les farines convencionals estan elaborades mitjançant els molins de cilindres de la fàbrica o el molí de pedra “El Sòl de Terme“.

Farina ecològica
Elaborades exclusivament mitjançant el molí de pedra “El Sòl de Terme“, un procés tradicional per a produir farines ecològiques d’alta qualitat.

Podeu informar-vos de totes les farines a la seva botiga online.
>> Botiga online de Farinera La Segarra

L’Urgell Comarca Gourmet

Nevaditos de Farinera Roca Agramunt

Roca Fariners

Roca Fariners és un molí tradicional especialitzat en cereals ecològics a Agramunt. Des de 1939 comb…

Torrons Vicens

Des de 1775, generació rere generació, a Torrons Vicens elaborem artesanalment una àmplia selecció d…

Torrons Roig

Mestres torronaires d’Agramunt. A Torrons Roig elaborem un gran assortit de torrons, especialitats i…