Vic, capital gourmet
Can Molas: artesania i sabor des de 1982
A Vic, Can Molas combina tradició i artesania en embotits, formatges i productes ibèrics des de 1982. L’obrador propi i la cura de cada detall garanteixen qualitat, sabor i proximitat per a tota la comarca.
Sabadell/Redacció Barcelona, 25 d’agost de 2025
Inicis i tradició artesanal
Fundada l’any 1982 al Carrer Morgades de Vic, Can Molas neix amb l’experiència i les arrels de pagès dels seus fundadors. L’empresa es centra en l’elaboració d’embotits artesans, aprofitant el clima i els recursos de la Plana de Vic, i mantenint processos tradicionals que garanteixen sabor i autenticitat en cada producte.
Productes i selecció
Can Molas ofereix una àmplia gamma de productes: llonganisses elaborades amb carn de porcs de la comarca, embotits ibèrics, formatges artesans i plats preparats. Els clients poden trobar també safates per a ocasions especials, que inclouen canapès, pinxos, assortits de formatges i foies, preparades amb cura i detall artesanal.
Compromís amb la qualitat i el client
Amb la construcció del nou obrador a Gurb l’any 2006, Can Molas va ampliar la seva capacitat de producció i la varietat de productes, mantenint sempre la filosofia de millora contínua. L’atenció personalitzada i la tradició familiar asseguren que cada producte reflecteixi el millor de les mans i del saber fer dels seus artesans.
>> Podeu comprar els productes de Can Molas online.
Saber-ne més?
>> Adreça : Bisbe Morgades, 16 · Vic, Osona, Barcelona
Horari de botiga:
Dilluns a dijous: 8:30–14:00 i 17:00–19:30
Divendres: 8:30–14:00 i 16:30–20:00
Dissabtes: 8:30–14:00
Web: www.canmolas.cat
Instagram: @canmolas
Telèfon: 93 885 21 52 – 93 886 03 44
Correu electrònic: x.molas@hotmail.com

>> Podeu comprar els productes de Can Molas online.
Vic Capital Gourmet





