Showrooms professionals al Vallès

Trobada amb els sector Horeca i Comerç de Terrassa i Sabadell

Unes propostes enogastronòmiques per a elaboradors d’aliments, vins i caves d’alta qualitat

acte adreçat a fomentar el coneixement i la formació dels professionals de l’hostaleria, restauració i comerç gourmet del Vallès Occidental


Redacció Barcelona/Vallès Occidental, 10 d’octubre de 2023.


Showroom Professional
Amb l’objectiu de fomentar el coneixement dels grans elaboradors de gastronomia, Vins i Cava de qualitat entre els professionals del sector Horeca, comerç-distribució del Vallès Occidental, gourmenials.cat i paisdevins.com , organitzem amb la col·laboració dels tres Gremis d’Hostaleria de la comarca, aquestes activitats els dimarts 21 de novembre, en horari de tarda, a la seu terrassenca de la Patronal CECOT i el dimarts 28 de novembre a la seu de l’Espai Cultura de la Fundació Caixa de Sabadell.

L’activitat consisteix amb el Showroom a la sala gran de 20 empreses elaboradores de productes gastronòmics d’alta qualitat, acompanyades per una trentena de cellers del Cava ( Terrassa) i Priorat-Montsant (Sabadell) per augmentar l’atractiu de la Jornada per als professionals assistents.

Showroom Profesional
Cada Elaborador disposa d’un espai amb taula i estris auxiliars per presentar la seva empresa i oferir al tast els seus productes a la sala del Showroom

Assistència Jornada Professional
Showroom: gratuït per a professionals Horeca i comerç per invitacions personalitzades a 1.200 establiments de la comarca del Vallès Occidental.
Treballem conjuntament amb els 3 Gremis d’Hostaleria de la comarca del Vallès Occidental per fer arribar als seus associats les invitacions i programes de la Jornada.

Feed-back per als participants professionals
Sempre amb autorització de cada assistent, s’entrega als expositors la llista d’assistents inscrits amb les dades autoritzades de contacte.

Tarifes de participació
Showroom 90€+10% iva= 99€ ;

Aclariments, més informació, dubtes, reserva de plaça…
❇︎ podeu fer-ho també per whatsapp o trucada al 623 538 472
❇︎ enviant un correu a editor@paisdevins.com o bé edit@gourmenials.com
❇︎ places assignades per ordre d’inscripció.

INSCRIPCIONS

DADES CLAU
❇︎ Showroom Terrassa: dimarts 21/11/2023, tarda de 16 a 20.30h. Cúpula Seu Patronal Cecot. 20 elaboradors Gourmet & 30 Cellers del Cava de Qualitat
❇︎ Showroom Sabadell: dimarts 28/11/2023, tarda de 16 a 20.30h. Sala Gran Espai Cultura de la Fundació Caixa de Sabadell. 20 elaboradors Gourmet & 30 grans Cellers del Priorat i Montsant.

FORMALITZACIÓ DE LES INSCRIPCIONS
❇︎ del dilluns 9/10 al dimarts 31/10/2023
❇︎ inscripció: envieu-nos un correu electrònic mitjançant el formulari indicant que hi esteu interessats i en voleu més informació o reservar plaça o bé un whatsapp
❇︎ podeu fer-ho també per whatsapp o trucada al 623 538 472
❇︎ enviant un correu a editor@paisdevins.com o bé edit@gourmenials.com
❇︎ places assignades per ordre d’inscripció.

❇︎ tot seguit ens posarem en contacte amb vosaltres per complimentar les dades d’inscripció i us farem arribar la factura per tal que procediu a fer la transferència bancària i deixar confirmada la participació.

Amb la col·laboració dels Gremis d’Hostaleria i Turisme de Terrassa, Sabadell i Vallès Occidental per als professionals dels sectors Horeca i comerç gourmet seleccionats i convidats de manera personalitzada.

ATENCIÓ !
❇︎ AMB DATA 23/10/23 JA NOMÉS QUEDEN PLACES DISPONIBLES PER AL SHOWROOM DEL DIA 21/11/2023!