Revista Nadal

la millor guia per a les millors festes

les festes nadalenques amb més bon gust

Revista Nadal GourmenialsCat - cuina, gastronomia, restaurants, panettone, torrons, xarcuteria

una acurada selecció del bo i millor del país

Aquest Nadal els amants de la bona gastronomia, el bon hostalatge i els regals més exquisits tindran al seu abast més de 250 propostes que van des de les millors carns i xarcuteria, a les joies d’alguns dels nostres joiers artesans, les neules, torrons, panettone, els restaurants o les escapades a hotels amb encant.

La màxima difusió i exclusivitat

Barcelona, 20 d‘Octubre 2025
L’Especial Nadal 2025,
Des de GOURMENIALS.cat, especialitzats en gastronomia, vins i estil de vida, estem preparant un Especial de Nadal  que captivarà els amants de l’excel·lència gourmet i l’art de viure bé. Aquest especial es publicarà en els nostres canals digitals (webs i xarxes socials), i en una exclusiva edició en formats digitals (revistes ePub i PDF), amb una distribució oberta i lliure a internet.

Seleccionats exclusivament per la vostra qualitat professional i humana, us convidem a formar-ne part amb unes condicions pensades per a que pugueu lluir amb tota la llum del Nadal.

Per què formar-ne part?

Arribem al vostre target
Aquest especial de Nadal és més que una guia: és una celebració de l’excel·lència gastronòmica i l’estil de vida que el vostre negoci representa. És una oportunitat per connectar amb un públic que cerca experiències memorables recolzades per un relat de qualitat, persones i territori i per reforçar la vostra marca en un entorn de prestigi.

Augmentareu la visibilitat del vostre establiment en el vostre target: un públic apassionat per la gastronomia, els vins i l’estil de vida, amb una distribució multicanal que arriba a milers de lectors.

Participar-hi us permet:
• Apareixer a la Guia Especial Nadal 2025, amb reportatge de 2, una, mitja plana o 1/4 de plana en la revista digitals i una entrada completa al web ( com ara aquesta que esteu llegint ).
• Gaudir de visibilitat multiplataforma (web, xarxes, revista digital).
• Associar la vostra marca a un projecte editorial de qualitat i prestigi.

Com participar-hi

Ajudeu-nos a ser la gran plataforma catalana de comunicació en els sectors de la gastronomia i estil de vida!
Us convidem a aparèixer en aquest especial pel cost de fer-vos subscriptors de la nostra revista per un any. Aquesta subscripció us donarà accés a tots els nostres continguts exclusius, guies i reportatges personalitzats al llarg de l’any, a ser protagonistes d’un o més reportatges personalitzats en la temporada que més us interessi i a més us mantindreu connectats amb les últimes tendències del sector.
Bon profit ☺️ !

Modalitats de subscripció

Tots els reportatges de les revistes (digitals i paper), els publiquem també al web, sempre amb els enllaços al vostre establiment i xarxes socials. D’aquesta manera queden disponibles 365 dies a qualsevol lloc amb un senzill mòbil.

Al llarg de l’any publiquem 14 revistes: totes en formats digitals i 7 d’elles -més selectives- també en format revista paper. Combinem la màxima difusió amb l’exclusivitat, per això, 7 de les revistes digitals són obertes i descarregables i 7 (digitals+paper) són exclusives per als subscriptors.

Les modalitats de subscripció són:

• subscripció professional Bronze: rebreu les 7 revistes de pagament en paper + 1/4 plana de reportatge a l’Especial Nadal (revistes digitals i paper); tot 1 any: 89€ iva inclòs.

• subscripció professional Argent: rebreu les 7 revistes de pagament en paper + 1/2 plana de reportatge a l’Especial Nadal (revistes digitals i paper) + 1 reportatge del vostre establiment al llarg de l’any ; tot 1 any: 188€ iva inclòs.

• subscripció professional Or: 7 revistes de pagament en paper + 1 plana sencera a l’Especial Nadal + 2 reportatges del vostre establiment al llarg de l’any; tot 1 any: 376€ iva inclòs.

• subscripció professional Partner: 7 revistes de pagament en paper + doble plana sencera a l’Especial Nadal + 4 reportatges del vostre establiment al llarg de l’any; tot 1 any: 752€ iva inclòs.

Per saber com queden els diferents espais a les revistes si us plau, feu clic a la imatge a l’enllaç:

>>>>> https://gourmenials.cat/revistes-gourmenials/

Revista Gourmenials Nadal

Nadal 2025
revista-gourmenials-nadal-gastronomia-restaurants-hotels-regals-gourmet
WEB+REVISTES DIGITALS+REVISTA GUIA EN PAPER

DISPONIBLE 18 DE NOVEMBRE EN REVISTES DIGITALS I WEB
REVISTA EN PAPER : 24 DE NOVEMBRE DE 2025

Guia Excel·lents de la Gastronomia catalana

Anem confegint la Guia dels establiments del país que fan de la feina ben feta i l’excel·lència en el treball la seva divisa.

Pa-de-pagès

Guia Gourmenials Forns

Un rebost extraordinari. De l’esforç, les il·lusions i la professionalitat dels homes i dones que t…
ABELLES

Guia Gourmenials Rebost

Un rebost extraordinari. de l’esforç, les il·lusions i la professionalitat dels homes i dones que tr…
formatges-artesans

Guia Gourmenials Lactis

Els millors formatgers artesans catalans. Del mató, el tronxon i el garrotxa hem passat en només una…

Guia Gourmenials Carns

Les millors carns i xarcuteria catalanes. Amb una tradició històrica ben arrelada arreu de les nostr…